خدمات جراحی دهان و دندان

جراحی دندان یکی از معروف ترین اعمالی است که در دنیای دندانپزشکی انجام شده و با استفاده از آن می توان بسیاری از مشکلات عفونتی و زیبایی دندان ها را برطرف نمود. جراحی های دندانی به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که هریک از آنها ویژگی های منحصر به فرد خود را داشته و نوع خاصی از بیماری ها را برطرف خواهد کرد. جراحی دندان را باید حتما به یک دندانپزشک متبحر بسپارید تا امکان بروز مشکلات دندانی وجود نداشته و بتوان نتیجه مطلوب را شاهد بود.

متخصصان جراحی دهان و دندان ، فک و صورت درحقیقت دندانپزشکانی هستند که پس از گذراندن دوره دندانپزشکی عمومی خود در دانشکده های دندانپزشکی یک دوره کامل و جامع جراحی دهان و دندان بیمارستانی بالغ بر ۴ سال را تحت نظر اساتید مختلف در بیمارستان گذرانده و امکان انجام هر گونه مداخله جراحی در ناحیه دهان، فک و صورت را می یابند.

جهت اطلاع از هزینه‌های جراحی دهان و دندان با ما تماس بگیرید!

چه زمانی به جراحی نیاز است؟

در دنیای امروزی دندانپزشکان سعی بر این دارند که دندان های طبیعی فرد را معالجه کنند اما در برخی شرایط خاص مجبور به کشیدن دندان ها می شوند که این مواقع از قرار زیر خواهند بود:

  • پوسیدگی دندان: یکی از مهمترین و شایع ترین دلایل نیاز به کشیدن دندان مربوط به ایجاد پوسیدگی در سفید دانه ها می شوند. البته اغلب پوسیدگی های دندان قابل ترمیم هستند اما گاهی اوقات پوسیدگی به حدی در سطح دندان گسترش پیدا می کند که دیگر امکان ترمیم آن وجود نخواهد داشت.
  • بیماری پیشرفته در لثه: بیماری لثه یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای بسیاری از افراد رخ دهد. البته تنها در مواقعی شاهد بیماری لثه هستیم که مراقبت های لازم از لثه و دندان ها صورت نگرفته باشد. بیماری پیشرفته لثه باعث لق شدن دندان و تحلیل رفتن استخوان فک میشود که در این مواقع نیاز به جراحی لثه خواهد بود.
  • شکستگی فک: شکستگی فک ممکن است در اثر بروز ضربه رخ دهد که به دنبال آن دندان ها آسیب دیده و از جای خود تکان می خورند. برای جلوگیری از عفونت در سطح دندان و لثه از جراحی دندان باید استفاده شود.
  • نکروز پالپ: گاهی اوقات که عفونت باعث از بین رفتن بافت عصبی شده و امکان ترمیم از طریق عصب کشی وجود نداشته باشد باید از طریق جراحی دندان اقدام نمود.
  • ناهنجاری پاتولوژیک: در مواقعی که دندان های فرد بیمار دچار ناهنجاری پاتولوژیک شده باشند با توجه به نظر دندانپزشک کشیده خواهند شد.
  • دندان های نهفته: دندان های نهفته در اغلب فک ها مشاهده می شوند که معمولا مربوط به دندان عقل فرد خواهد شد. این نوع دندان ها به دلیل فضای کم امکان رویش نخواهند داشت که پس از تشخیص دندانپزشک کشیده خواهند شد.
  • ارتودنسی: ارتودنسی نیاز به فضای خالی برای گسترش و صاف کردن دندان ها خواهد داشت و در صورتی که دندان های فرد به صورت کیپ باشند نیاز به حذف یکی از دندان ها خواهد بود.
  • تداخل دندان با پروتز: در صورتی که طی عمل پروتز دندان یک یا چندی از دندان ها مانع آن شوند نیاز به جراحی خواهند داشت.
  • قبل از رادیوتراپی: برخی افراد که نیاز به پرتودرمانی داشته باشند باید دندان های مشکوک به عفونت آنها کشیده شوند.

میدونستید تمام مشاوره‌های ما رایگان هست؟! پس منتظر تماستون هستیم…

مراقبت های بعد از جراحی دندان چیست؟

پس از جراحی دندان باید به مراقبت های بعد از آن نیز توجه ویژه ای داشته باشید تا محل جراحی دچار آسیب نشده و برایتان مشکل ساز نشود. از جمله مهمترین مراقبت های بعد از جراحی دندان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دقیقا پس از اتمام جراحی یک گاز بر روی محل زخم قرار داده می شود که این گاز را باید محکم بر روی زخم خود فشار داده و از صحبت کردن و تعویض گاز خودداری کنید.
  • تا یک روز پس از جراحی دندان از مسواک زدن خودداری کرده و استفاده از مسواک را پس از یک روز آغاز کنید. مسواک از تجمع مواد غذایی و در نتیجه ایجاد عفونت در لثه جلوگیری خواهد نمود.
  • خوردن غذاهای سفت و داغ باعث آسیب دیدن محل جراحی شده و بهتر است تا 2 روز بعد از جراحی از آب خنک و غذاهای آبکی استفاده کنید.
  • ایجاد خونریزی تا دو روز پس از عمل جراحی دندان طبیعی است و توصیه می کنیم که از دور ریختن و تف کردن آن خودداری کرده و حدالامکان مایع دندان خود را قورت دهید.
  • ایجاد تورم و کبودی در جراحی های وسیع دندان طبیعی است و در صورت بروز التهاب در دندان جراحی شده باید حتما از آمپول ضد التهاب استفاده کنید. معمولا پس از گذشت 3 روز ورم و کلیه کبودی های موجود از بین خواهد رفت.
  • پس از عمل داروهایی توسط پزشک برای فرد بیمار تجویز می شود که این داروها باید به صورت مرتب و در زمان های مشخص شده استفاده شوند. این داروها تنها برای تسکین درد نبوده و ایجاد التهاب و کبودی های پس از جراحی نیز جلوگیری خواهد نمود.

با دریافت یک مشاوره خوب، در هزینه خود صرفه جویی کنید.

بخیه در جراحی دندان

 
اغلب جراحی های دندان نیازی به بخیه کاری نخواهند داشت اما گاهی اوقات که جراحی وسیع تر بوده و یا شرایط بدنی فرد به گونه ای باشد که خونریزی گسترده ای را از آن شاهد باشیم نیاز به ایجاد بخیه در محل زخم خواهیم داشت. توجه داشته باشید که محل بخیه کاری شده باید تمیز نگهداری شود تا از تجمع هرگونه مواد غذایی بر روی بخیه جلوگیری شده و خطر عفونت را به حداقل رساند. اغلب بخیه ها به صورت جذبی اجرا خواهند شد اما در صورت غیر جذبی بودن آن باید حتما از پزشک معالج خود اطلاعات دریافت نمایید.

خدمات جراهی دهان و دندان کلینیک آرامش نوین

کلینیک آرامش نوین با داشتن برترین و بهترین متخصصین حراجی دهان و دندان و  با کمک به حفظ و بهداشت دهان و دندان و همچنین ارائه مشاوره و انجام کلیه مراقبت های پیشگیرانه، می‌کوشد تا بهترین خدمات را برای شما عزیزان ارائه دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *